{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

 

DNV har en standard for rekrutteringspersonell rundt beste praksis rekruttering. Der den tidligere fokuserte mest på selve seleksjonsbiten, har den nå også fokus på det større bilde med punkter om bl.a. employer branding og on-boarding. Som et grunnlagsdokument for Beste Praksis Rekruttering er den uvurderlig. En sertifisering er et tydelig kvalitetsmerke på en rekrutterer.

Vi setter opp et rekrutteringskurs. Dette er et kurs som vil gi dere kunnskap om beste praksis rekruttering i henhold til kompetansekravene i DNVs rekrutteringsstandard. Dere vil få en grundig innføring i alle stadiene av rekrutteringsprosessen, fra employer branding gjennom jobbanalyse, søk og seleksjon, og til og med on-boarding. Dere vil også være godt forberedt til å forsøke dere på DNVs sertifiseringseksamen, og få et felles språk dere kan bruke rundt rekruttering internt hos dere.

 

Struktur:

10 kollokvietimer, med forventede hjemmestudier rundt 1 time i forkant av hver kollokvie. Alle kollokvier vil foregå digitalt.

(Dette for å sørge for at deltagerene får lest det de trenger, og de får tid til å fordøye kunnskapen. Her vil de også levere oppgaver, slik at de får trening på det å skrive oppgaver og får brukt det de har lært).

Kurset avsluttes med en full kursdag som kjøres digitalt hvor vi går igjennom de viktigste læringspunktene, og sørger for at man er klar for å gjennomføre en eksamen.

Alternativt over 5 halvdager, fortsatt med hjemmestudier mellom hver økt.

 

Når:

Vi setter opp interne kurs for deres bedrift, fra 60.000,- eks. mva.

 

Generated button

 

Ta gjerne kontakt med Steffen Braastad direkte på +47 913 57 880 eller sb@master.no om dere ønsker tilbud for bedriftsinterne kurs.

 

Steffen linkedin

STEFFEN BRAASTAD
PARTNER

Epost: sb@master.no
Mobil:  +47 913 57 880