{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Jeg kan trygt anbefale EASI for ledere som søker verktøy for å stimulere personlig utvikling blant medarbeidere og utvikling av effektiv samhandling i grupper, team og avdelinger.

Geir Bangstad
PPC Consult AS

 

  

Våre selskaper har brukt arbeidspsykologiske tester og verktøy fra Master siden 90 tallet. Produktene har utviklet seg i takt med tiden, men har hele tiden beholdt sin høye kvalitet og brukervennlighet. Testene er i dag et viktig verktøy for å gi våre kunder et best mulig beslutningsgrunnlag i valg av rett kandidat.

Kai Bruun
Adm. dir.
Access Professionals AS
TEMP-TEAM AS

 

Vår jobb er å forutsi i fremtidig jobbsuksess. Så enkelt- og så vanskelig. Men når evner og motivasjon er på plass har vi kommet langt. Derfor bruker vi i Impact AS verktøy fra Master Management Norge AS i våre prosesser.

Stig Solberg, Seniorkonsulent Rekruttering

 

GÅ MER I DYBDEN MED KUNDEHISTORIER

Under ser dere linker til artikler med lengere kundecaser.

FLERE KUNDECASER ER TILGJENGELIG

For ytterligere artikler og case-studier ber vi deg ta kontakt. Ta gjerne også kontakt med oss om du har spørsmål, eller for mer informasjon om hvordan våre løsninger kan hjelpe din organisasjon. 

VI KAN HJELPE DIN ORGANISASJON OGSÅ

Vi har lang erfaring i å tilby de riktige verktøyene for organisasjoner innen de fleste bransjer i hele Europa. Våre konsulenter diskuterer gjerne måter å bringe vår ekspertise sammen med dine unike behov og utfordringer for å skape reell forretningsverdi for deg.

REFERANSER FRA VÅRE KUNDER

Tilbakemeldinger fra noen av våre kunder

Finn riktig butikkpersonale for IKEA

Hvert år ansetter IKEA ekstra ansatte i Kungens Kurva i de godt besøkte sommermånedene og interessen for tjenestene er enorm. Nå har de en høyere andel kvalifiserte kandidater, reduserte kostnader

PPC CONSULT BRUKER EASI SOM UTVIKLINGSVERKTØY

Det generelle utdanningsnivået har i stor grad gjort fagkompetansen til en selvfølge. Som en følge av dette har relasjonskompetansen blitt mer avgjørende for evnen til å skape resultater.

Identifying high performers in Puustelli (ENG)

Learn how Master's solutions and rethinking of the HR information value chain has helped international organizations like Puustelli to improve HR value creation and get a better workflow.

ASCOM Bruker EASI

I mange år har den internasjonale leverandøren av løsninger for virksomhetskritisk kommunikasjon Ascom AG benyttet seg av våre løsninger i sin rekrutteringsprosess.

Poolia Inkluder ACE i rekrutteringsprosessen

Poolia gjennomfører rekrutteringsoppdrag for alle typer organisasjoner. De har brukt Masters løsninger som en del av sin rekrutteringsprosess i en rekke år og har nylig tatt i bruk ACE også.

No Acquisition Found
No Development Found
No Leadership Found