{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Vår innovative tilnærming støtter opp om gode kandidatopplevelser og «beste praksis» prosesser med formål å styrke medarbeideres engasjement og organisasjonens verdiskapning.

Vår test og analyse plattform METIS er utviklet for enkel integrering med andre moderne HR løsninger og bidrar således til stor tidsbesparelse i prosesser med mange kandidater.

 

HVOR VI ER REPRESENTERT

 
Gjennom partnere og datterselskap er Master representert i Europa, Asia og Nord-Amerika.  Verktøyene er tilgjengelige på mange språk og med normer for et bredt spekter av land.

 

VÅRE KUNDER

 
Vår kundebase representerer mer enn 600 selskaper i Europa og mer enn 5000 sertifiserte brukere over hele verden. Mange av våre kunder er ledende globale selskaper med hovedbase i Europa.

Master International A/S har et solid rykte for kvalitet og kunde service. Tilfredshetsundersøkelser viser at våre kunder gjerne vil anbefale oss til andre.

 

SE REFERANSER

 

SERTIFIKATER OG LOGOER (ENG)

Credibility and competence are two key requirements for success in today’s business environment. As a certified user of Master solutions you have undergone rigorous training and after successful part...

Historie

Master International er i dag representert over hele Europa. Selskapet ble grunnlagt i 1985 av Bjarne Mønster, og har i en årrekke samarbeidet med mange av Europas ledende virksomheter. Vi utvikler, ...

VÅRE MEDARBEIDERE I NORGE

I Masters team har vi eksperter innen områdene psykologi, psykometri, HR, læring, salg, ledelse, utvikling og rekruttering.