{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

Vår innovative tilnærming støtter opp om gode kandidatopplevelser og «beste praksis» prosesser med formål å styrke medarbeideres engasjement og organisasjonens verdiskapning.

Vår test og analyse plattform MPP er utviklet for enkel integrering med andre moderne HR løsninger og bidrar således til stor tidsbesparelse i prosesser med mange kandidater.

 

HVOR VI ER REPRESENTERT

 
Gjennom partnere og datterselskap er Master representert i Europa, Asia og Nord-Amerika.  Verktøyene er tilgjengelige på mange språk og med normer for et bredt spekter av land.

 

VÅRE KUNDER

 
Vår kundebase representerer mer enn 600 selskaper i Europa og mer enn 5000 sertifiserte brukere over hele verden. Mange av våre kunder er ledende globale selskaper med hovedbase i Europa.

Master International A/S har et solid rykte for kvalitet og kunde service. Tilfredshetsundersøkelser viser at våre kunder gjerne vil anbefale oss til andre.

 

SE REFERANSER

 

VÅRE MEDARBEIDERE I NORGE

I Masters team har vi eksperter innen områdene psykologi, psykometri, HR, læring, salg, ledelse, utvikling og rekruttering.

Historie

Master International er i dag representert over hele Europa. Selskapet ble grunnlagt i 1985 av Bjarne Mønster, og har i en årrekke samarbeidet med mange av Europas ledende virksomheter. Vi utvikler, ...

SERTIFIKATER OG LOGOER (ENG)

Credibility and competence are two key requirements for success in today’s business environment. As a certified user of Master solutions you have undergone rigorous training and after successful part...

No Acquisition Found
No Development Found
No Leadership Found