{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

FLERE KUNDECASER ER TILGJENGELIG

For ytterligere artikler og case-studier ber vi deg ta kontakt. Ta gjerne også kontakt med oss om du har spørsmål, eller for mer informasjon om hvordan våre løsninger kan hjelpe din organisasjon. 

VI KAN HJELPE DIN ORGANISASJON OGSÅ

Vi har lang erfaring i å tilby de riktige verktøyene for organisasjoner innen de fleste bransjer i hele Europa. Våre konsulenter diskuterer gjerne måter å bringe vår ekspertise sammen med dine unike behov og utfordringer for å skape reell forretningsverdi for deg.

REFERANSER FRA VÅRE KUNDER

Tilbakemeldinger fra noen av våre kunder

PPC CONSULT BRUKER EASI SOM UTVIKLINGSVERKTØY

Det generelle utdanningsnivået har i stor grad gjort fagkompetansen til en selvfølge. Som en følge av dette har relasjonskompetansen blitt mer avgjørende for evnen til å skape resultater.

Comwell bruker EASI

Konstant fokus på kvalitet og service har sørget for et solid resultat og kontinuerlig ekspansjon, på tross av den globale økonomiske situasjonen.

Identifying high performers in Puustelli (ENG)

Learn how Master's solutions and rethinking of the HR information value chain has helped international organizations like Puustelli to improve HR value creation and get a better workflow.

ASCOM Bruker EASI

I mange år har den internasjonale leverandøren av løsninger for virksomhetskritisk kommunikasjon Ascom AG benyttet seg av våre løsninger i sin rekrutteringsprosess.

Poolia Inkluder ACE i rekrutteringsprosessen

Poolia gjennomfører rekrutteringsoppdrag for alle typer organisasjoner. De har brukt Masters løsninger som en del av sin rekrutteringsprosess i en rekke år og har nylig tatt i bruk ACE også.

No Acquisition Found
No Development Found
No Leadership Found